Terrasreiniging

Door middel van hoge druk reiniging en een speciale rotocleaner kunnen wij iedere soort bestrating diep reinigen zonder het gebruik van chemicalieën of oplosmiddelen. Na de behandeling ziet uw terras of oprit er weer uit als nieuw.
Ook voor bedrijven is het van belang om het terrein rond uw bedrijfspand schoon te houden. Zoals u als ondernemer waarschijnlijk maar al te goed weet, is de eerste indruk die een klant van uw bedrijf heeft van groot belang. Daarbij hoort niet alleen een schoon gebouw, maar ook een schoon terrein en schone parkeerplaatsen rondom het gebouw. Bovendien kunnen wij uw bestrating na het schoonmaken behandelen met een speciale vuilafstotende laag. Hierdoor blijft de bestrating veel langer schoon.
Milieu en veiligheid: Het milieu en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met geschikte producten en materialen waardoor wij dit kunnen en zullen nastreven! Kijk in onze fotogalerij voor voorbeelden van onze terras-reinigings service. Heeft u interesse in onze diensten en voor het aanvragen van een offerte dan vernemen wij dit graag van u. Ook als u vragen heeft zijn wij u graag van dienst.

Wilt u dat wij contact opnemen! Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Invalid Email
Invalid Number

Lees de privacy statement voordat u dit formulier verstuurd.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Contact

J. Meurs
tel.: 077-8515828 mobiel: 06-43691583
e-mail: meursbouwvenlo@home.nl
K.v.K. 747400067 Btw. nr.: NL160811557B01

Copyright © Meurs Bouw Venlo alle rechten voorbehouden [telcofix]