Dakwerken

MeursBouwVenlo is uw partner in dakbedekking en renovatie van daken.
Dakwerken aan monumentale panden: Wij zijn vakkundig op het gebied van restauraties van monumentale panden waarbij oog voor detail een belangrijke rol speelt.
Onderhoud van daken: We onderhouden daken -indien gewenst- op contractbasis. We adviseren over preventief onderhoud. Ook kunnen we meerjarige onderhoudsplannen opstellen. Deskundig en professioneel: Een van onze sterke punten is dat we allround dakdekkers zijn. We beheersen alle technieken en materialen.
Klein onderhoud aan daken: Kleine werken zoals het herstellen van een lekkend dak of het vervangen van losgewaaide pannen verzorgen wij op zeer korte termijn.
Grote projecten: Grotere dakwerken waar bijv. groot materieel, speciale steigers en specifieke deskundigheden vereist zijn, kunt u bij ons rekenen op een professionele projectmatige aanpak.
Milieu en veiligheid: Het milieu en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met geschikte producten en materialen waardoor wij dit kunnen en zullen nastreven! Kijk in onze fotogalerij voor voorbeelden van onze dakwerkzaamheden.
Heeft u interesse in onze diensten en voor het aanvragen van een offerte dan vernemen wij dit graag van u.
Ook als u vragen heeft zijn wij u graag van dienst.

Wilt u dat wij contact opnemen! Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Invalid Email
Invalid Number

Lees de privacy statement voordat u dit formulier verstuurd.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Contact

J. Meurs
tel.: 077-8515828 mobiel: 06-43691583
e-mail: meursbouwvenlo@home.nl
K.v.K. 747400067 Btw. nr.: NL160811557B01

Copyright © Meurs Bouw Venlo alle rechten voorbehouden [telcofix]