Schilderwerk & Airless verven

Uw huis verdient de beste schilder of schilders. Ook benieuwd naar ons schilders tarief voor het schilderen van uw huis? Wij verrichten alle voorkomende werkzaamheden in en rond uw huis. Heeft u interesse in onze diensten en voor het aanvragen van een offerte dan vernemen wij dit graag van u. Ook als u vragen heeft zijn wij u graag van dienst.

Airless schilderen:
Airless technologie wordt om verschillende redenen gebruikt: 1. Snelheid; veel sneller dan met rol of kwast 2. Kwaliteit; er wordt een egale laag gespoten 3. Gemak; eenvoudig te gebruiken 4. Veelzijdig; voor vele toepassingen te gebruiken MeursBouwVenlo heeft al menig jaren ervaring in verfspuitwerk, reiniging en onderhoud voor woning en bedrijfsbouw. Omdat wij een goede samenwerking hebben met onze materiaalleveranciers en onze verfleveranciers kunnen wij vrijwel altijd een passende oplossing bieden en met garantie! Ook beschikt MeursBouwVenlo over een ruim assortiment eigen materialen zoals: Trappen, ladders, steigers, maskeerapparaten, afdekbenodigdheden, stoomcleaner, waterslangen, compressoren, aggregaten, stroomhaspels en handgereedschappen waardoor wij nog efficiënter en voordeliger kunnen werken! Ook kunnen wij hoogwerkers, dakrandbescherming, veiligheidsbenodigdheden enz. in onze offertes meenemen. Kortom, MeursBouwVenlo is het bedrijf als het gaat om verfspuitwerk!

Voordelen:
Door het mechanisch aanbrengen van coatings en verf kunnen wij in een kort tijdsbestek grote tot zeer grote oppervlakten behandelen en daarom kosten besparend werken door minimale arbeidsuren in verhouding tot het handmatig aanbrengen doormiddel van kwast en roller. Dit natuurlijk in combinatie met een mooi en strak eindresultaat en met garantie!
Milieu en veiligheid: Het milieu en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met geschikte producten en materialen waardoor wij dit kunnen en zullen nastreven!
Kijk in onze fotogalerij voor voorbeelden van ons schilder en airleswerk.
Heeft u interesse in onze diensten en voor het aanvragen van een offerte dan vernemen wij dit graag van u. Ook als u vragen heeft zijn wij u graag van dienst.

« 1 van 5 »

Wilt u dat wij contact opnemen! Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Invalid Email
Invalid Number

Lees de privacy statement voordat u dit formulier verstuurd.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Contact

J. Meurs
tel.: 077-8515828 mobiel: 06-43691583
e-mail: meursbouwvenlo@home.nl
K.v.K. 747400067 Btw. nr.: NL160811557B01

Copyright © Meurs Bouw Venlo alle rechten voorbehouden [telcofix]