Badkamer & Sanitair

MeursBouwVenlo is uw partner op het gebied van badkamers en sanitair. Het is onze uitdaging om voor elk budget en elke ruimte uw droombadkamer (en toilet) te realiseren. Van leidingen tot elektra en van betegelen tot stukadoren, wij regelen uw project van A tot Z door te werken met vakkundige installateurs.
Badkamer installatie een vak apart: Onze vakkundige installateurs nemen u graag al of delen van het werk uit handen als het gaat om de installatie van uw badkamer. Of het nu gaat om de installatie van een complete badkamer of de installatie van los sanitair.

Installatie garantie: Uiteraard wilt u lang van uw nieuwe badkamer kunnen genieten. Het is daarom belangrijk om de installatie door echte vakmensen te laten verzorgen. Wanneer u de installatie van uw badkamer door ons laat verzorgen ontvangt u naast de fabrieksgarantie op de producten ook garantie op de installatie werkzaamheden. Milieu en veiligheid: Het milieu en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij met geschikte producten en materialen waardoor wij dit kunnen en zullen nastreven! Kijk in onze fotogalerij voor voorbeelden van onze badkamer en sanitair werken.

« 1 van 6 »

Wilt u dat wij contact opnemen! Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Invalid Email
Invalid Number

Lees de privacy statement voordat u dit formulier verstuurd.

Please check the captcha to verify you are not a robot.

Contact

J. Meurs
tel.: 077-8515828 mobiel: 06-43691583
e-mail: meursbouwvenlo@home.nl
K.v.K. 747400067 Btw. nr.: NL160811557B01

Copyright © Meurs Bouw Venlo alle rechten voorbehouden [telcofix]